Allotjament rural

Una casa del segle XVII

La Torre del Codina és un allotjament rural ecològic i autosostenible, situat a l’espai natural protegit de Granyena, en un entorn paisatgístic, històric i natural privilegiat.

Casa aïllada construïda l’any 1753. Disposem d’amplis espais comuns i sis habitacions, totes amb bany. Disposem d’energies alternatives de tipus eòlica, fotovoltaica i tèrmica solar, així com d’una depuradora biològica d’aigües residuals. La calefacció és de biomassa i l’aprofitament de geotèrmia.

Turisme d’experiències, zero residus, estada de baixa petjada de carboni, prop de casa. Flora i fauna autòctona. Vinya i vi de la casa. Patrimoni de la pedra seca. Foc a terra i forn de llenya.

Atenció única i personalitzada durant tota l’estada. Informació i contactes per respondre totes les preguntes.

La Torre del Codina - Paisatge i entorn natural
Torre-Codina Paisatge i entorn natural
Torre-Codina Paisatge i entorn natural
Àguila-Calçada
Benvinguts al nostre allotjament rural!

Paisatge i entorn natural

La Torre del Codina està situada a migdia de l’antic terme d’El Talladell, a 4 km del poble – actualment municipi de Tàrrega–,  en una zona limítrof amb la Segarra i en un paratge de costers. La partida de terme es coneix amb el nom de La Putxa, i es troba vora el camí de les Garrigues que porta cap a Granyena de Segarra.

Situada a 480 metres sobre el nivell del mar, la Torre del Codina s’ubica, en un indret geogràfic privilegiat i de valor ornitològic, mediambiental i paisatgístic.

Des de la casa es divisen espectaculars vistes en l’entorn. Al Nord, els Pirineus, des del Port del Comte fins al Pirineu d’Osca; a Ponent, l’extensa plana de l’Urgell, cap al Sud, la serra del Tallat i cap a Llevant, els altiplans de la Segarra.

La Torre es troba dins l’Espai Natural Protegit de Granyena de Segarra de la Xarxa Natura 2000. En el seu entorn hi podem trobar una gran diversitat de fauna i de flora pròpia de les zones estèpiques.

Entre les aus protegides per la directiva de la Unió Europea, hi podem trobar l’Àguila Marcenca, l’Àguila Calçada, l’Arpella, l’Esparver cendrós, el Sisó, el Torlit, el Duc, l’Enganyapastors, el Gaig Blau, la Calàndria, la Terrerola vulgar, la Cogullada fosca, el Cotoliu o cogullada petita, el Trobat o titina, la Tallareta cuallarga, i l’Àguila Cuabarrada.

El teixó, la llebre i la guineu són mamífers habituals de l’entorn, així com amfibis, insectes  i plantes, flors i arbres pocs comuns a la resta del país.

Unes vistes fantàstiques

El paisatge que es divisa des de la Torre del Codina és únic i excepcional.

Smart TV

Smart TV a cada habitació.

Dutxa i bany a cada habitació

Cada habitació i la sala d’estar disposen de dutxa i bany propi amb sabó i tovalloles.

Mapes & Rutes

Disposem de mapes i guies per descobrir l’entorn.

Accès Wifi a internet d’alta velocitat

Accès wifi a Internet alta velocitat gratuit a tota la casa. Accès amb tecnologia Wimax.

Mobiliari d’interior

Cada habitació disposa dels mobles necessaris per a una còmoda estada.

La Torre del Codina: Característiques bàsiques

Video dels Espais naturals de Ponent: Un bell recorregut per aquesta meravellosa terra de contrastes i de descoberta