Entorn

🌿 Tot el que vols saber sobre el nostre entorn

La Torre del Codina, allotjament “Biosphere Certified” 2023

La ONG internacional sense ànim de lucre, ITR (Institut de Turisme Responsable), ha certificat la “Torre del Codina”, com a allotjament de turisme responsable que compleix amb els estàndards de certificació Biosphere, d’acord amb l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

 

 Biosphere Certified

 

L’Agenda 2030 és un pla d’accions a favor de les persones, el planeta i la prosperitat, que té la intenció d’afavorir la pau universal i l’accés a la justicia, que es desplega mitjançant un sistema de 17 objectius de desenvolupament sostenible, com són la lluita contra la pobresa i el canvi climàtic, l’educació, la salut, la igualtat de gènere, la pau o la biodiversitat. Cada Objectiu de Desenvolupament Sostenible, inclou diferents metes (en total 169) que contribueixen al compliment de l’objectiu.

 

 

La-Torre-del-Codina-allotjament-Biosphere-Certified-aerogenerador
Aerogenerador

 

L’aposta i el compromís fundacional de la Torre del Codina per l’agricultura ecològica, les energies alternatives, la sostenibilitat i la biodiversitat, així com per recuperar i divulgar els continguts etnològics i patrimonials de l’entorn rural, i el compromís permanent per la cultura, la memòria i el desenvolupament social, han estat cabdals a l’hora d’obtenir la certificació “Biosphere”.

 

 

La-Torre-del-Codina-allotjament-Biosphere-Certified-Plaques-solars-i-tèrmiques
Plaques solars i tèrmiques

 

La Torre del Codina: